Yurtdışında çalışacak aşçı aranıyor

yurtdisinda calisacak asci araniyor yorum
AraNerede arasın
 
 

Yurtdışında çalışacak aşçı aranıyor

Sarp YAMAÇ
Sarp YAMAÇ
Eklenme Tarihi:2010-06-06
VENEZUELA DA HAZIR DONER VE RESTAURANTIMIZDA CALISACAK TURK YEMEKLERI ,DONER VE TATLILAR KONUSUNDA DENEYIMLI YURTDISINDA CALISABILECEK ARKADASLAR ARANIYOR BILGI ICIN BERKAYY31@HOTMAIL.COM DEN YAZABILIRSINIZ

Not:ilanın ascilik.net ile ilgisi bulunmamaktadır. İstek üzerine eklenmiştir.
Puanı Son Giriş Üye Rating:4 /9 Üye Rating Yo.Sayısı O.Sayısı Yazı Rating:0 /0 Yazı Rating Favoriler Kötü!
4485 2014-07-11 10:29:46 562 26682    

Bu içeriğin farklı dilde çevirisini yaparak katkıda bulunmaya ne dersin ?Bu içeriğin farklı dilde çevirisini yaparak katkıda bulunmaya ne dersin ? ->  Bu içeriğin farklı dilde çevirisini yaparak katkıda bulunmaya ne dersin ?:english

  • Resimleri büyütmek yada silmek için küçük resimlerin üstünü iki kere tıklayın
  • Yükleyebileceğiniz resim formatları: .jpg, gif, png
  • Sadece kendi yüklediğiniz resimleri silebilirsiniz

||||||

Bu üyeye mesaj gönder Bu üyeye mesaj gönder

14efe
14efe
Eklenme Tarihi:2010-09-22 11:14:01
sulu yemek soguk ıagara döner ustasıyım iş arıyorum tel 05546691414
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2010-09-30 14:09:11 1    
aziz43
aziz43
Eklenme Tarihi:2011-01-05 19:25:53
slm ben aziz usta sıcak ve döner ustasıyım yurt dışinda iş arıyorum.25 yıldır bu işlerle çalişyorum yeterli tecrübem var saygılarımla aziz..05352372000...
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
110 2011-06-16 17:00:56 2    
Fatma Kantas
Fatma Kantas
Eklenme Tarihi:2011-04-30 04:44:25
MERHABA, ÇİNDEKI RESTAURANTIMIZ ICIN SICAK, SOGUK VE DONER USTALARI VE TATLILAR KONUSUNDA DENEYIMLI YURTDISINDA CALISABILECEK ARKADASLAR ARIYORUZ. BILGI ICIN FTMKANTAS@HOTMAIL.COM A MESAJ YAZABILIRSINIZ.
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
110 2012-11-14 21:49:10 1    
aydinoruc
aydinoruc
Eklenme Tarihi:2011-05-14 11:07:43
 slm isim aydın pide lahmacun ustasıyım yasım 26 yalovada yasıyorum ama 1 yıldır erbıldeyım yurtdısı fecebook aydinoruc_1903@hotmail.com ulsabılrıısnız 8 yıllık usatyım kötu alıskanlıgım cok sukur msj bekıyorum eposta ile aeo
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
150 2013-04-02 13:36:05 9    
ferdi
ferdi
Eklenme Tarihi:2011-09-04 10:38:03
merhaba türk mutfağı ve dünya mutfağından oldukça deneyimm sahibiyim istanbulda yaşıyorum yurt dışı da çalışmak için hiç bir engelim yok tel 05313373132 bana burdan u7laşa bilirsiniz teşekürler

Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
125 2014-03-13 15:03:20 5    
kemal
kemal
Eklenme Tarihi:2011-09-11 20:57:18
merhaba sıcak ve soğuk ayrıca tatlı ustasıyımmaltyada yaşıyorum yurtışında calışmak için hiç bir engelim yok tel04223251053. bu numarayla ulaşa bilirsiniz
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
115 2011-09-13 20:10:49 3    
eda
eda
Eklenme Tarihi:2011-10-27 14:38:02
merhaba ben myo mutfak bölümü mezunuyum pastane sıcak soğuk alakart bölümlerinde çalıştım yurdışında çalışmak istiyorum.. tel: 5342304340
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2011-10-27 14:31:36 1    
kamil aygunduz
kamil aygunduz
Eklenme Tarihi:2011-11-24 15:39:40
merhaba ben kamil usta sıcak turk mutfasgı sınırsız lezzetler ve soguk mezeler ızgara kebaplar sınırsız en vayı cesıtlerım var tatlılarım arayın goruselım tanısalım 0534 351 5550 denızlıde oturuyorum
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
175 2014-06-02 19:23:30 15    
ümit
ümit
Eklenme Tarihi:2012-11-25 21:03:16
Mebalar ben 28 sene devlet demiryollarında aşcı başı olarak hem tabildot aşcısı ve lokanta bölününde yani lokalde calıştım ve emeklıyim yurt dışına cıkmama hicbir sakınca yok kısaca et üzerine ve sıcak yemek sogukmeze bazı tatlılar ve börekler biliyorum kısaca hem aşcılık hem kasaplık hem toplu yemekler hem özel yemeklerde 30 senelik ustayım ve yurt dışında calışmak istiyorum benim yeşil pasaportumda var ilgililere teşekkürler
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2012-11-25 20:53:23 1    
kenan.cetin@windowslive.com
kenan.cetin@windowslive.com
Eklenme Tarihi:2012-11-28 17:43:53
merhaba çorba,sulu yemek ve ızgara ağırlıklı olmakla beraber pide yardımcılığından da anlarım yurtdışı deneyimim vardır orta derecede ingilizcem var saygılarımla 0542 892 2726
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
115 2013-02-01 08:59:59 1    
mbahadır
mbahadır
Eklenme Tarihi:2012-12-13 21:14:59
pide lahmacun ustası iş aryor yurt ici yurt dışı fark etmez tlf 05424774844
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
115 2014-05-06 15:04:33 1    
yuksel
yuksel
Eklenme Tarihi:2013-01-21 21:19:55
arkadaslar ben balık mece ustasıyım yurtdışda iş arıyorun bilen varsa lütfen yardamcı olursanız çok sevinirim
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
120 2013-08-03 20:45:08 4    

Yorum yap Yorum yap

Tavsiye et Tavsiye et

     RSSRss
ÜYE OL
ÜYE OL

Üye ol
  • Üye olduğunuzda:
  • Yazılara yorum yapabilir
  • Sitede yazılar yazabilir
  • Aynı ilgi alanında yeni arkadaşlarınız olabilir
  • Sana gül gibi bakar, seni poh pohlar ve pışpışlarız :)





 
Aşçılık mutfak savaş sanatıdır. © Copyright 2005-20010 Tüm Hakları Saklıdır
Site url:ascilik.net
Açıklama:Aşçılık mesleğiyle ilgili sitede. Aşçılık, aşçılık oyunları, ascilik, aşçı, asci, Yemek, yemek tarifleri, aşçılık okulu, aşçılık kursları, oteller, aşçılık iş başvuruları, mengen le ilgili bilgiler bulunmakta
İçindekiler: Aşçılık, ascilik, aşçı, asci, Yemek, yemek tarifleri, aşçılık okulu, aşçılık kursları, oteller, aşçılık iş başvurusu, aşçılık oyunları, yemek oyunları, aşçılık siteleri
© 2009 Powered by n45 | Galatasaray Ap. No:45/12 Maslak / İstanbul  |  Hizmet Şartları | Gizlilik Politikası